Full Bass Administrator
Mesaj Sayısı : 677 Yaş : 34 Şehir : mezarlık Takım : BJK Rep Puan : 9 Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Dilim Dilim Diyarbakır Karpuzu (+22,5) Çarş. Haz. 10, 2009 8:24 pm | |
| Kadının biri eve erkek fln alıyomuş kocasının bundan haberi yok kocasıda ayı gibiymiş bi gün kocası işe gitmiş kapı çalmış manav elinde 1 kilo elma ile gelmiş elmaları yatağın altına koymuş manavla tam ilşkiye girerken kapı çalmış kadın:kocam geldi kocam 1. göze gir...demiş adam 1.göze girmiş kapıdaki 2. manavmış elinde 1 kilo muzla gelmiş muzları yatağın altına koymuş tam ilşkiye girerken yine kapı çalmış 2. göze gir demiş manava bu sefer kapıdaki 3.manavmış elinde 2 tane büyük diyarbakır karpuzu getirmiş..karpuzu yataın altına koymuş tam ilşkiye girerken kapı çalmış kadın kocam geldi kocam 3.göze gir demiş.bu sefer gerçekten kocasıymış bi bakmış yatağın altı meyve dolu kocası:bu elmaları kim getirdi lannn ortaya çıksın!!!birinci gözden 1.manav çıkar:ben getirdim abii der ,adam elmaları teker teker manavın g.tüne sokar sonra bu muzları kim getirdiyse ortaya çıksın lan...2.manav:ben getirdim abii der,aynı işlemi 2.manavada uygular.sıra 2 büyük diyarbakır karpuzuna gelir bu karpuzları kim getirdiyse ortaya çıksın lann der.ses çıkmaz bi daha bağırır yine ses çıkmaz ve yine bağırır 3.manav 3. gözden bağırır abiiii dilim dilim sokacaksan geliiiyym
| |
|